AHŞAP JALUZİ

ahsap-jaluzi-yılmazhomecollection

AHŞAP JALUZİ

Ahşap Jaluzi perde kullanıldığı yaşam alanlarınıza farklı bir tat bırakan sıcak, doğal ve klasik bir malzemedir.

Sağlam,dayanıklı,doğalve dekoratif yapısı sayesinde şık ve sıcak bir görünüm sağlar.

Kumaş perdelerle uyumlu bir şekilde kullanıldığı gibi tek başına da kullanılabilir.

Kolay kullanılabilmesi özelliği,kendi mekanizması ile slaytlarını yukarıya ve aşağıya hareket ettirilebilir ve slaytlarını kendi ekseni etrafında yatay olarak döndürerek ışığı istenilen ölçüde kesmektedir.

Ahşap Jaluzi perdeler %70 oranında ısı yalıtımı sağlar.Tavana ve duvarınıza kolaylıkla montajı yapılabilir.Kuru bir bezle,postiş tarzı bir tüylü fırça ile rahat bir şekilde temizlenir.Nemli ortamlar için ahşap jaluzi perde önerilmez.

Ahşap Jaluzi perdelere redektörlü mekanizmalı yapıldığında özellikle fransız kapı gibi yere kadar olan ve eni ve boyu uzun olan ölçülerde rahatlıkla perdenizi yukarıya ve aşağıya hiç bir güç sarfetmeden kullanmanızı sağlar.

Ahşap Jaluzi klasik ve Lake olmak üzere iki çeşidi olup 50 mm ve 25 mm şeçenekleri mevcuttur.

Ahşap jaluzi perdelerimizin malzemesinin tamamı yurt dışından getirilmekte olup ağacı ramin olarak adlandırılan ağaçtan üretilip kaliteli sağlam ve dayanıklı yapısı ile uzun ömürlü bir şekilde size kullanım avantajı sağlamaktadır.

Ahşap jaluzi perde yaşam ve çalışma alanlarınızı estetik,güzellik ve konfor sağlar,bulundukları ortamı değiştirir,dönüştürür güzelleştirir.

Ahşap jaluzi perdelerimizi uzaktan kumandalı yapabilir,akıllı ev sistemlerinize uyarlayabilir,isterseniz kumandanız ile isterseniz cep telefonunuz ile kontrol edebilirsiniz.

Yılmaz Home Collection 47 yıldır yaşam ve çalışma alanlarınızı en modern,en güzel bir şekilde yaşam ve çalışma alanlarınızı değiştirip farklı bir boyuta taşıyoruz.

Bursa Kapalı Çarşı Emirhanda 1975 yılında başlayan yolculuğumuz 47 yıldır sizlerin değeri ve güveni ile devam etmektedir.

Evinize ölçü ve keşif için geliyor,size ait ölçülerde ahşap jaluzi perdeler üretiyoruz.


Türkiyenin her yerine Ahşap jaluzi perdelerimizi ücretsiz kargo ile gönderiyor ve montajını ücretsiz bir şekilde yapıyoruz.

Satış sonrası Yılmaz Home Collection olarak teknik destek,yedek parça,perde temizleme ve montaj desteğini sizlere 47 yıllk deneyim ve tecrübemizle sağlıyoruz.

Yılmaz Home Collection ailesi olarak en kaliteli ürünleri en uygun fiyatlar ile sizlerin beğenisine sunuyor,Ahşap Jaluzi perdelerimizi ve birbirinden güzel tül ve fonluk kumaşlarımızı,duvar kağıdı koleksiyonlarımızı,döşemelik kumaşlarımızı daha yakından görmek için sizleri mağazamıza bekliyoruz.


 

Etiketler: ahsap-jaluzi-yılmazhomecollection
Haziran 29, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR